Фитнес студио
Персонални тренировки, групови тренировки, пилатес реформер, хранителни режими, масажи в град Плевен

Персонални тренировки

Ако желаете персонално отношение и търсите конкретни резултати, съветвам ви да се обърнете към личен треньор, който ще Ви помогне да достигнете целите си. Ако не искате да се лутате поради липса на правилна методика или съмнителна техника, пратете своето запитване тук!

Албена Дамянова

Работи като персонален треньор от 2005г. със сертификат от северноамериканската фитнес академия C.O.R.F.I.T. , а по-късно се квалифицира към канадската фитнес академия N.A.F.A., от където се специализира и като нутрицисионист. Сертифициран инструктор функционална аеробика и пилатес от IFFS. Работи с клиенти, целящи добра физическа форма и здравословен начин на живот.

Привърженик на щадящите методики на тренировка и умерената им честота. Използва тренировъчни техники, които не застрашават здравето на трениращите. Смята, че натуралните методи са най-ефективни за постигане на постоянни резултати в дългосрочен план.

Изключителен поддръжник на природосъобразното, балансирано и разнообразно хранене, създава страничка с авторски рецепти основно за десерти, но не само, които не са в противовес с диетичното спортно хранене. Във връзка с благотворителна кампания издава книжка с 30 рецепти за десерти, които са разнообразни като вид и съдържание.  Предназначени са за здрави хора, които искат да подобрят хранителните си навици и да разнообразят храненето си. Има много идеи за хора с различни хранителни нетолерантности – глутенова или лактозна, за диабетици, за веган рецепти, за хора с наднормено тегло. 

Посланник на идеята за по-здравословен начин на живот вярва, че от спорта и храната която консумира зависи здравето и! Природосъобразното ежедневие на всеки, независимо от възрастта и пола подсигурява пълноценен живот, пълен с енергия, бори се със стреса и повишава имунитета.