Фитнес студио
Онлайн тренировки, персонални тренировки, групови тренировки, фитнес програми, хранителни режими, масажи в град Плевен

Стилове

Предимството на тези тренировки е, че получавате линк към ютуб канал, в който се публикува всяка нова тренировка, а вие я изпълнявате когато ви е възможно. По този начин не сте ангажирани с точен час за присъствие

Онлайн тренировките са систематизирани по начин, по който включвайки се в целия график гарантират оптимални ползи за здраве, тонус и визия. 

Предлагаме голямо разнообразие от стилове. Всеки стил е с различна степен на интензивност, те могат да бъдат: ниско, средно или високо интензивни. 

Ето и стиловете които Ви предлагаме:

UPPER BODY TRAINING

Тази програма е поредица от базови фитнес упражнения с гирички или ластици, обвхващаща горна част на тялото. Работи се последователно за всички мускулни групи на горната част, като освен силова част има и аеробни елементи. Оформя горната част на тялото без да пропуска никоя негова зона, изгаря мазнини и тонизира. Няма цел трупане на обемна мускулна маса! Подходяща е за начинаещи и напреднали.

 

LOWER BODY TRAINING

Фитнес програма с гирички или ластици, включваща базови фитнес упражнения за долна част на тялото. Работи се целенасочено за всички зони на бедра и седалище, включва силови, функционални и аеробни елементи. Оформя стегнати мускули, изгаря мазнини и тонизира. Няма цел трупане на обемна мускулна маса! Подходяща тренировка за начинаещи и напреднали. 

 

CIRCUIT TRAINING

Съвременен стил кръгова тренировка, който включва загрявка с леко кардио натоварване и упражнения, офрмящи цялото тяло. Характерното за упражненията е, че са силно повлияни от фитнес ситемите и действат изключително ефикасно за постигане на релефно тяло. Чрез тази кръгова тренировка се засилва горенето в организма, като в същото време активно се стягат проблемните зони, мускулите се тонизират и извайват. Използват се гирички, ластици, тояжки  и упражнения със собствено тегло. Подходящ стил за всички възрастови групи.

 

 PILATES

Изключително нашумелия напоследък Пилатес представлява система от упражнения, които се прилагат за разтягане, баланс, контрол и сила на тялото. Пилатес има положително въздействие при изграждане на правилна стойка, дава гъвкавост и равновесие. Пилатес подпомага за преодоляване на стреса и подобряване на нощния сън, а редица хора споделят, че изчезват и лошите мисли. Този метод се определя като смесица от йога и гимнастика. Една тренировка с Пилатес може да комбинира огромно количество от упражнения. Възможно е да се изпълнява както с тежестта на тялото, така и с различни аксесоари – топки, тояжки, гирички, ластици и др. Pilates е достъпен за хора в различни възрасти, пол и фитнес ниво.

 

 КРЪГОВ ФИТНЕС, ЗАДНА/ПРЕДНА ЧАСТ

Групова фитнес тренировка, работеща за задна или предна част на тялото. Изпълнява се на фитнес уреди, комбинирани с упражнения с гири или собствено тегло в стил табата - редуване на определено време работа - почивка. Извайва спортна фигура, изгаря мазнини и тонизира мускулатурата! Подходяща е за всички възрасти и фитнес нива. Работи се в малки групи с цел следене на перфектна техника за изпълнение на упражненията. 

 

 STEEL TONIC

Лицензираният от Steel Programs клас е една съвременна програма за цяло тяло и проблемни зони.Чрез микс, редуващ аеробни и анаеробни натоварвания изгаряте минимум 500 калории, забавлявате се със страхотната музика, създадена специално за този клас. Достъпната и лека хореография създава допълнително настроение. Подобрявате издръжливостта, координацията, стойката на тялото. Програмата е подходяща за всички възрасти и фитнес нива.

 

HOT BODY

Гореща тренировка за секси тяло! Вълнуваща музика, упражнения на стол и земя тониизират и гонят стреса