БЪДИ ВЪВ ФОРМА!

ВИЕ ГО ЖЕЛАЕТЕ, НИЕ ЗНАЕМ КАК ДА ГО ПОСТИГНЕТЕ!

Независимо дали целите Ви са натрупване на мускулна маса, освобождаване от излишните мазнини, възстановяване от травми или просто релакс, най-добрия път да постигнете това, е комбинацията между качествена тренировка и разумен хранителен режим. Нашите квалифицирани треньори ще ви напътстват, за да изглеждате добре и да се чувствате така!

  • ефективни тренировъчни програми за различни цели
  • пълноценни хранителни режими изготвени от нашите специалисти по хранене
  • консултации за най-правилен избор и ефективно използване на хранителните добавки, според нуждите на клиента
  • рехабилитационни програми за възстановяване след травми

     

  • групови тренировки с различна интензивност, подходящи за начинаещи или напреднали с различни цели
  • релаксиращи процедури с масаж или сауна

 

Кардио зона

Оборудвана с водещите в бранша „Life Fitness“ бягащи пътечки, крос тренажор, велоергометри, рекумбент байк, степер.

Силова зона

Силовата фитнес зона е оборудвана с уреди „Jimsa“ и машини със свободни тежести „Vasil Gym“, лежанки и дъмбели от 2 до 48 кг.

Хранене и добавки

Нашите треньори ще ви посъветват как да постигнете желаната от вас форма. При нужда изготвят индивидуален хранителен режим според целите ви.

Персонални тренировки

За всички начинаещи в света на фитнеса наши клиенти предлагаме въвеждаща тренировка с инструктор. Изработили сме комплекс от програми в зависимост от степента на подготовка на клиента, които са на постоянно разположение.

Ако желаете персонално отношение и постигане на конкретни резултати, ние Ви предлагаме да изберете своя персонален треньор, който ще Ви помогне да достигнете целите сии.

Рехабилитация

Фитнес център Атлетикко ви предлага различни рехабилитационни програми включващи разнообразни физически упражнения и масажи. Прилагаме методи за възстановяване в късна фаза на рехабилитация в ортопедично-травматологичната практика. Подновяваме ежедневната и спортна активност след травми на скелетно-мускулната система (травми и операции на колянна, раменна и други стави) и нервната система (дискова херния). Профилактика на гръбначни изкривавания и някои заболявания като обезитас (затлъстяване), хипертония, целулит и др.

Групови тренировки

Ако сте любители на динамичните аеробни тренировки под звуците на танцувални ритми или пък предпочитате умерените натоварвания на пилатес, посетете разнообразните ни класове! Сертифицирани треньори ще работят с вас за доброто ви настроение и постигане на целите ви!