Ако желаете персонално отношение, постигане на конкретни цели и индивидуални занимания, ние Ви предлагаме да изберете своя персонален треньор, който ще Ви помогне да достигнете така желаниете резултати.

В залата се предлага голямо разнообразие от стилове. Всеки стил е с различна степен на интензивност, те могат да бъдат: ниско, средно или високо интензивни. Определящи фактори за това, на какъв точно стил ще се спрете са предварителната подготовка, здравословното състояние, възрастта, темперамента, както и това, към какво се стремите.

График

РЕЛАКСИРАЩИ МАСАЖИ

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Класическият ( европейски ) масаж включва различни масажни похвати, чрез които се подобрява кръво- и лимфообръщението, релаксира се или се тонизира мускулатурата и нервната система, премахва се физическото и психическо напрежение, нормализира се кръвното налягане, подобряват се обмяната на веществата и функциите на всички органи и системи. 15 мин. = 10 лв. 30 мин. = 15лв. 45 мин. = 20 лв. 60 мин. = 25лв. 45 мин. на четири ръце = 40 лв.

СПОРТЕН МАСАЖ

Съвременният спорт се характеризира с продължителни и високо интензивни натоварвания, които изискват адекватно възстановяване. Масажът е основно средство за възстановяване, както на спортуващите за високо спортно майсторство, така и на спортуващите в свободното време за поддържане на добро физическо състояние. Целта на спортния масаж е постигане на по-добра тренираност, максимално бързо възстановяване на всички жизнени функции, премахване на натрупаната умора и намаляване на травматизма. 15 мин. = 10 лв. 30 мин = 15 лв. 45 мин = 20 лв.

АРОМАТЕРАПИЯ

Ароматерапията е част от природолечението. Тя използва свойствата на растенията за подобряване на физическото и невро-психичното здраве на човека. Чрез екстракция на етерични масла от цветя и билки и приложението им по определен начин може да се въздейства при дадено заболяване, повишаване на имунитета и възстановяване на енергийния баланс на човешкото тяло. 60 мин. = 30 лв.

ХАВАЙСКИ МАСАЖ ЛОМИ ЛОМИ

Другото име на ломи ломи масажът е романтичното „любящи ръце“. Наречен е така заради обгръщането с ръце и предмишници на терапевта с дълги плъзгащи докосвания с различни танцувални ритми и интензивност по тялото.Той ви дарява бутиково усещане за тишина, любов и спокойствие! Масажа дава едновременно хармония и извисяване. Той е уникален, енергийно жив и водещ към дълбока релаксация. Ломи Ломи е еволюция на емоциите. 30 мин. = 25 лв. 45 мин. = 30 лв. 60 мин. = 35 лв.

ТОНИЗИРАЩ МАСАЖ

Подходящ масаж за всички, които чувстват умора и липса на тонус. Тонизиращият масаж пренася веществата, за да е по-стимулиран мускулът, който използва повече хранителни вещества. Това е нещо като студеният душ. Тъканта трябва да се шокира, за да се събуди. Именно в това е ролята на тласъците, които трябва да възбудят тъканите и мускулите. Донасяйки им повече хранителни елементи, тласъците им позволяват да работят по-лесно. Свивайки равномерно и силно мускулната клетка, масажът я стимулира. Тя ще погълне хранителните материали, изпратени от кръвта, ще ги преработи с цел да си осигури развитие. Стимулирането чрез масажа ще спомогне тя да премахне по-лесно отпадъците и излишъците. 15 мин. = 10 лв. 30 мин. = 15 лв. 45 мин. = 20 лв. 60 мин. = 25 лв.

ЛЕЧЕБНИ МАСАЖИ

Лечебен масаж

Масажът е пасивен метод на Кинезитерапията. Още от дълбока древност той се прилага с лечебна цел. Може да се прилага на цялото тяло или на отделни проблемни зони. Лечебният масаж използва различни похвати, чрез които предизвиква в организма на човека редица промени за благоприятно повлияване на болестния процес и нормализиране на болестно променените функции на организма. Лечебният масаж се прилага чрез индивидуален подход спрямо конкретните проблеми на всеки един клиент. 15мин. = 10лв. ; 30мин. = 15лв. ; 45мин. = 20лв. ; 60мин. = 25лв.

МАСАЖ С МЕД

Масажът с пчелен мед на гърба като процедура представлява оригинална лечебна методика, която се използва с цел да се извлекат ненужните и токсични вещества през кожата на тялото. За тази цел пчелният мед се нанася върху гърба чрез специфични масажни похвати като по този начин се извличат натрупаните с години токсини, задържали се в подкожните тъкани на човешкото тяло. Този масаж влияе силно тонизиращо на целия организъм, като възстановява естествената му способност да се самопречиства от отровите. Особено ефективен при : артроза, белодробни заболявания, чернодробни болести, главоболие, безсъние, депресии, синдром на хронична преумора, възстановяване след тежки заболявания и др. 15 мин. = 12 лв. 30 мин. = 20 лв.

ЗОНОТЕРАПИЯ (МАСАЖ НА ХОДИЛА)

Заболяванията на вътрешните органи и системи дават рефлекторно отражение върху ходилата на човек. Всеки орган, жлеза или част от тялото имат свои рефлекторни точки на ходилото. Когато се открие болезнена рефлекторна точка това означава, че има нарушение в енергийния поток на тялото и води до увреждане на всички структури на съответната рефлекторна точка. Релаксацията и обезболяването са основните ефекти на Зонотерапията. Общото въздействие върху организма се изразява в подобряване на обменните процеси, възстановяване на енергийните канали и елиминиране на редица токсични продукти. Зонотерапията се прилага при заболявания на вътрешните органи и опорно-двигателния апарат, при главоболие, болки в стомаха, болки в мускулите, в областта на гърба и др. 15 мин. = 10 лв.

АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ И ПРОГРАМИ

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се подобрява кръвооросяването на тъканите. Увеличеното кръвоснабдяване от една страна носи повече кислород, който подпомага изгарянето на мазнините, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфния застой и отстранява токсините и отпадните продукти на метаболизма. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж е важно засегнатите зони да се третират с подходящи продукти, целта на които е да се абсорбират добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържанието й. Антицелулитният масаж е подходящ както за мек, така и за твърд и за оточен целулит, при който се прилагат специални техники. 15 мин. = 9 лв. 25 мин. = 14 лв.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ С МЕД

Това е най-натуралната и изключително ефективна антицелулитна терапия. Медът има несравнимото качество да пречиства организма от токсините. Той е мощен антиоксидант, а една от причините за появата на целулит са натрупаните токсични вещества ( свободните радикали ). Чрез медния масаж се постига ефектът на „изпомпване” на кръвта от дълбочина към кожната повърхност подобно на вендузи. Това позволява на кръвта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им. Силно хиперемираната кожа осигурява бърз дренажен ефект, а воденето на фината кожна гънка, което се получава при този масаж позволява качествено разместване на кожата спрямо подкожието и „разбиването” на целулита. 20 мин. = 12 лв.

АНТИЦЕЛУЛИТНА И ОТСЛАБВАЩА СПА ТЕРАПИЯ

Освободете тялото от излишните мастни натрупвания, както и нежелан целулит чрез естествените натурални компоненти, съчетани в 45 минутна спа терапия. СПА терапията включва: Нанасяне на ексфолиант за тяло с отслабващ ефект върху проблемните зони. Ексфолиантa за тяло нежно ексфолира тялото, като го подхранва с масла от сладък бадем, шеа и кокос. При ексфолирането микрокапсули освобождават овлажняващи частици масло от жожоба. Морските водорасли в състава спомагат за разграждане на мастните натрупвания. Антицелулитен масаж на проблемните зони с масажно масло за отслабване. Масажното масло Отслабване съдържа коктейл от етеричните масла Лимон, Гераний и Портокал, потопени в масло от сладък бадем, които спомагат за разграждане на мастните натрупвания, дарявйки свежест и наслада. Допълнителен кратък масаж с втриване на финален крем-гел с антицелулитен ефект. Крем-гел с антицелулитен ефект има интензивно действие срещу „портокаловата” кожа! Специалната съставка UNISLIM® разгражда мастните натрупвания, стяга и оформя силуета. Кремът е обогатен и с възстановяващ колаген и подхранващи масла от сладък бадем и шеа. Следва кратък релакс. Прилага се на долната част на тялото (крака и седалище), но е възможно и третиране на горната част (ръце и корем). Цялата процедура се провежда за 45 мин. Взимането на сауна преди процедурата, за да се отворят порите на кожата се препоръчва, но не е наложително и не влиза в цената на терапията. Цена 30лв. Цена за 5 процедури = 120лв.

Кавитация

Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на тялото си, да намалите целулита си, да намалите мастните образувания и натрупванията на мазнини без да причинявате вреда на целостта на вашите тъкани. Ето защо получавате една абсолютно безопасна процедура! Кавитацията действа по следния начин: нискочестотните разширяващи се ултразвукови вълни проникват точно до мастните натрупвания като предизвикват компресия и декомпресия на мастните клетки. Те причиняват образуването на микрокапсули в междуклетъчното пространство на мастна тъкан под формата на мехурчетата. Микрокапсулите вследствие на налягането увеличават размера си и се получава експлозия. След това, съдържанието на мастните клетки се излива и поема от лимфната система, преработва се от черния дроб и излиза от организма чрез отделителната система. С пакет от няколко кавитации (между 5 и 10)вие ще постигнете бързо и безопасно отслабване и видимо по-красива фигура.


Радиочестотен лифтинг

Радиочестота (RF) e технология, използвана в естетичната индустрия заради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да може да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект върху кожата. RF генерира електрическо поле, което се променя от положително до отрицателно. Този процес води до ротационно движение на молекулите и генерира топлина. По този начин се загряват колагеновите фибропласти между мастните клетки. Целта е постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват състоянието на кожата. Получените резултати могат да се сравнят с тези на лифтинг, без да минавате през травмираща операция. Този процес е бавен, и зависи от състоянието, в което е лицето. В действителност, се наблюдават значителни промени в редуцирането на бръчките и подобряване на еластичността след шестата седмица прилагане на радиочестотен лифтинг. Препоръчва се само да се избягва излагането на слънце и солариум в следващите 48 часа.

Сауната е един естествен начин тялото да се прочисти чрез изпотяване, което означава чиста и здрава кожа, отпускане на мускулатурата, отмора и премахване на стреса от различно естество. Естествените болкоуспокоителни за тялото бета-ендорфините и норепинефрини се освобождават и помагат да се почувствате свежи, бодри, изпълнени с енергия, поражда се усещане за физически и емоционален комфорт.

Един от най-разпространените видове сауни е финландската. Финландската сауна представлява помещение с температура на въздуха над 80 градуса по Целзий, която се осигурява от нагревател, върху който са положени специални камъни. Камъните се поливат с капки вода, за да се осигури влажна топлина и да се улесни изпотяването. Процедурата може да бъде и в суха сауна, просто не поливате с вода камъните. Не се препоръчва обаче обилно поливане, тъй като от високата температура може да се получи топлинен удар!

Полезна информация


Полезна ли е сауната?

Отговорът е категорично ДА, стига да сте здрав човек. Естествено има и противници на това твърдение, но проблемът, както при много други неща, не е в самата сауна, а в начина , по който ние я използваме.

Какъв е ефекта от сауна?

 • Подобрява се тонуса и жизненоста на тялото.
 • Подобрява имунната система
 • Сауната помага на тялото да се поти и по този начин чрез потта се отделят токсини. Вследствие на което се наблюдава по-добра функция на бъбреците и черният дроб.
 • Отпуска мускулите като подпомага автономната нервна система, която контролира мускулното разтягане, а също така потенето, кръвното налягане и храносмилането. Чрез загряването на тялото се подобряват тези функции.
 • В конкретни случаи сауната има сходен ефект с упражненията в залата, но без да се изразходва толкова енергия. По-добра оксидация на тъканите, намалява кръвното налягане, спомага за по-добра еластичност на артериите.
 • Подходяща е за сърдечносъдова релаксация.
 • Нагряването на тялото измества кръвта навън към кожата (за да разсее топлината), по този начин се получава своеобразна профилактика на вътрешните органи и се стимулира кръвообращението.
 • Високата температура помага на тялото да унищожава различните видове бактерии, вируси и паразити. Много хора имат ниска телесна температура и по-този начин не могат ефикасно да се „борят” с различните хронични инфекции.

Отслабва ли се от сауна?

Отговорът за жалост е: НЕ. Колкото и странно да звучи това “Не”, то е вярно. Ако след процедура в сауна се претеглите, с радост ще установите, че кантарът показва от 1 до 3-4 килограма по – малко. Кратка радост, защото този резултат не фиксира трайно отслабване, а само сваляне на килограми поради изхвърлянето на вода и шлаки от тялото. Щом изпиете нужното количество вода след сауната, а трябва да пиете, телесното ви тегло ще се възстанови. Вярно, че при стоенето в сауна се изгарят калории /в зависимост от температурата и времето могат да достигнат до 500/, но не можете ежедневно да горите калории по този начин, пък и те лесно се набавят , ако се храните неправилно или вместо вода, пиете подсладени напитки. Препоръчва се в сауни на обществени места да се носи лична хавлия за сядане или лягане, въпреки че високите температури убиват голяма част от бактериите.

Преди да влезете в сауната, трябва да имате няколко неща предвид.

 • Необходимо е да сте в добро физическо състояние, за да ви бъде полезна сауната. Ако сте с температура, ако скоро сте изкарали тежко заболяване, по-добрият вариант е да изчакате възстановяването си и тогава да направите процедура в сауната. Вярно е , че престоят в нея тонизира, но само ако сте здрави. Особено рискова е процедурата за хора, които имат сърдечно-съдови проблеми. Те задължително трябва да се консултират с лекаря си дали въобще е допустимо да посещават сауна, а ако това е възможно, да се уточни времето и температурата, при които да се извърши процедурата.
 • Премерете кръвното си налягане. Знае се, че сауната понижава кръвното налягане. Ако вашето е ниско, започнете с по-ниска температура в помещението и с по- кратък престой. Постепенно ще усетите как ви действа сауната и тогава ще прецените до колко градуса е личната ви поносимост.
 • Ако за първи път посещавате сауна, не е желателно да влизате сам. По-добре си осигурете компания – по този начин ще има човек до вас, ако организмът ви не понесе топлината, а и ще си говорите с някого по време на процедурата.
 • Не влизайте в сауна, ако сте пили алкохол.
 • Свалете предварително бижутата, особено ако са от метал.
 • Вземете душ с топла вода. Ако краката ви са студени, затоплете ги на душа. Въобще основен принцип е в сауната да се влиза със затоплено тяло. Кожата трябва да е абсолютно чиста, не я мажете с кремове и лосиони. След като приключите с процедурата и вземете пак душ, ще използвате своята индивидуално насочена според типа кожа козметика.
 • По време на процедурата можете да излизате от сауната, да се охлаждате на душа. Обичайната процедура е следната: след обилно изпотяване излизате от сауната, взимате душ. като започвате от ходилата на краката и поливате нагоре, особенно ако водата е хладка или студена! Попивате тялото с хавлия, почивате 5 минути и влизате отново със суха кожа. Препоръчват се 2-3 влизания за по 5-15 минути. Времетраенето на престоя в сауната за цялата процедура е строго индивидуален, но не се препоръчва той да е повече от 60-70 минути.
 • Изберете си място в сауната (на горните редове е по-топло). Добре е с влизането да легнете, цялото тяло да е на еднаква температура, а не в седнало положение- тогава главата е на по-топло от краката. Отпуснете се и оставете топлината да проникне в тялото и спорите на кожата ви да се отворят. След няколко минути може да седнете, тогава цялото тяло вече е загряло равномерно.
 • Твърде важно е след като приключите със сауната, да пиете много вода, тъй като потенето не само обезводнява, а и се изхвърлят много минерали, които са важни за организма. Напомняме да не се замества водата с газирани и подсладени напитки, колкото и приятно да е това на вкус.
 • Не се препоръчва след сауна да се извършва и някаква тежка работа, оставете организма да се възстанови спокойно, а и да се насладите на ефекта от сауната.
 • Ако имате някакви притеснения, по добре е да се посъветвате с лекар, преди да посетите сауна.