РЕЛАКСИРАЩИ МАСАЖИ

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Класическият ( европейски ) масаж включва различни масажни похвати, чрез които се подобрява кръво- и лимфообръщението, релаксира се или се тонизира мускулатурата и нервната система, премахва се физическото и психическо напрежение, нормализира се кръвното налягане, подобряват се обмяната на веществата и функциите на всички органи и системи. 15 мин. = 10 лв. 30 мин. = 15лв. 45 мин. = 20 лв. 60 мин. = 25лв. 45 мин. на четири ръце = 40 лв.

СПОРТЕН МАСАЖ

Съвременният спорт се характеризира с продължителни и високо интензивни натоварвания, които изискват адекватно възстановяване. Масажът е основно средство за възстановяване, както на спортуващите за високо спортно майсторство, така и на спортуващите в свободното време за поддържане на добро физическо състояние. Целта на спортния масаж е постигане на по-добра тренираност, максимално бързо възстановяване на всички жизнени функции, премахване на натрупаната умора и намаляване на травматизма. 15 мин. = 10 лв. 30 мин = 15 лв. 45 мин = 20 лв.

АРОМАТЕРАПИЯ

Ароматерапията е част от природолечението. Тя използва свойствата на растенията за подобряване на физическото и невро-психичното здраве на човека. Чрез екстракция на етерични масла от цветя и билки и приложението им по определен начин може да се въздейства при дадено заболяване, повишаване на имунитета и възстановяване на енергийния баланс на човешкото тяло. 60 мин. = 30 лв.

ХАВАЙСКИ МАСАЖ ЛОМИ ЛОМИ

Другото име на ломи ломи масажът е романтичното „любящи ръце“. Наречен е така заради обгръщането с ръце и предмишници на терапевта с дълги плъзгащи докосвания с различни танцувални ритми и интензивност по тялото.Той ви дарява бутиково усещане за тишина, любов и спокойствие! Масажа дава едновременно хармония и извисяване. Той е уникален, енергийно жив и водещ към дълбока релаксация. Ломи Ломи е еволюция на емоциите. 30 мин. = 25 лв. 45 мин. = 30 лв. 60 мин. = 35 лв.

ТОНИЗИРАЩ МАСАЖ

Подходящ масаж за всички, които чувстват умора и липса на тонус. Тонизиращият масаж пренася веществата, за да е по-стимулиран мускулът, който използва повече хранителни вещества. Това е нещо като студеният душ. Тъканта трябва да се шокира, за да се събуди. Именно в това е ролята на тласъците, които трябва да възбудят тъканите и мускулите. Донасяйки им повече хранителни елементи, тласъците им позволяват да работят по-лесно. Свивайки равномерно и силно мускулната клетка, масажът я стимулира. Тя ще погълне хранителните материали, изпратени от кръвта, ще ги преработи с цел да си осигури развитие. Стимулирането чрез масажа ще спомогне тя да премахне по-лесно отпадъците и излишъците. 15 мин. = 10 лв. 30 мин. = 15 лв. 45 мин. = 20 лв. 60 мин. = 25 лв.

ЛЕЧЕБНИ МАСАЖИ

Лечебен масаж

Масажът е пасивен метод на Кинезитерапията. Още от дълбока древност той се прилага с лечебна цел. Може да се прилага на цялото тяло или на отделни проблемни зони. Лечебният масаж използва различни похвати, чрез които предизвиква в организма на човека редица промени за благоприятно повлияване на болестния процес и нормализиране на болестно променените функции на организма. Лечебният масаж се прилага чрез индивидуален подход спрямо конкретните проблеми на всеки един клиент. 15мин. = 10лв. ; 30мин. = 15лв. ; 45мин. = 20лв. ; 60мин. = 25лв.

МАСАЖ С МЕД

Масажът с пчелен мед на гърба като процедура представлява оригинална лечебна методика, която се използва с цел да се извлекат ненужните и токсични вещества през кожата на тялото. За тази цел пчелният мед се нанася върху гърба чрез специфични масажни похвати като по този начин се извличат натрупаните с години токсини, задържали се в подкожните тъкани на човешкото тяло. Този масаж влияе силно тонизиращо на целия организъм, като възстановява естествената му способност да се самопречиства от отровите. Особено ефективен при : артроза, белодробни заболявания, чернодробни болести, главоболие, безсъние, депресии, синдром на хронична преумора, възстановяване след тежки заболявания и др. 15 мин. = 12 лв. 30 мин. = 20 лв.

ЗОНОТЕРАПИЯ (МАСАЖ НА ХОДИЛА)

Заболяванията на вътрешните органи и системи дават рефлекторно отражение върху ходилата на човек. Всеки орган, жлеза или част от тялото имат свои рефлекторни точки на ходилото. Когато се открие болезнена рефлекторна точка това означава, че има нарушение в енергийния поток на тялото и води до увреждане на всички структури на съответната рефлекторна точка. Релаксацията и обезболяването са основните ефекти на Зонотерапията. Общото въздействие върху организма се изразява в подобряване на обменните процеси, възстановяване на енергийните канали и елиминиране на редица токсични продукти. Зонотерапията се прилага при заболявания на вътрешните органи и опорно-двигателния апарат, при главоболие, болки в стомаха, болки в мускулите, в областта на гърба и др. 15 мин. = 10 лв.

АНТИЦЕЛУЛИТНИ МАСАЖИ И ПРОГРАМИ

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се подобрява кръвооросяването на тъканите. Увеличеното кръвоснабдяване от една страна носи повече кислород, който подпомага изгарянето на мазнините, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфния застой и отстранява токсините и отпадните продукти на метаболизма. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж е важно засегнатите зони да се третират с подходящи продукти, целта на които е да се абсорбират добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържанието й. Антицелулитният масаж е подходящ както за мек, така и за твърд и за оточен целулит, при който се прилагат специални техники. 15 мин. = 9 лв. 25 мин. = 14 лв.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ С МЕД

Това е най-натуралната и изключително ефективна антицелулитна терапия. Медът има несравнимото качество да пречиства организма от токсините. Той е мощен антиоксидант, а една от причините за появата на целулит са натрупаните токсични вещества ( свободните радикали ). Чрез медния масаж се постига ефектът на „изпомпване” на кръвта от дълбочина към кожната повърхност подобно на вендузи. Това позволява на кръвта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им. Силно хиперемираната кожа осигурява бърз дренажен ефект, а воденето на фината кожна гънка, което се получава при този масаж позволява качествено разместване на кожата спрямо подкожието и „разбиването” на целулита. 20 мин. = 12 лв.

АНТИЦЕЛУЛИТНА И ОТСЛАБВАЩА СПА ТЕРАПИЯ

Освободете тялото от излишните мастни натрупвания, както и нежелан целулит чрез естествените натурални компоненти, съчетани в 45 минутна спа терапия. СПА терапията включва: Нанасяне на ексфолиант за тяло с отслабващ ефект върху проблемните зони. Ексфолиантa за тяло нежно ексфолира тялото, като го подхранва с масла от сладък бадем, шеа и кокос. При ексфолирането микрокапсули освобождават овлажняващи частици масло от жожоба. Морските водорасли в състава спомагат за разграждане на мастните натрупвания. Антицелулитен масаж на проблемните зони с масажно масло за отслабване. Масажното масло Отслабване съдържа коктейл от етеричните масла Лимон, Гераний и Портокал, потопени в масло от сладък бадем, които спомагат за разграждане на мастните натрупвания, дарявйки свежест и наслада. Допълнителен кратък масаж с втриване на финален крем-гел с антицелулитен ефект. Крем-гел с антицелулитен ефект има интензивно действие срещу „портокаловата” кожа! Специалната съставка UNISLIM® разгражда мастните натрупвания, стяга и оформя силуета. Кремът е обогатен и с възстановяващ колаген и подхранващи масла от сладък бадем и шеа. Следва кратък релакс. Прилага се на долната част на тялото (крака и седалище), но е възможно и третиране на горната част (ръце и корем). Цялата процедура се провежда за 45 мин. Взимането на сауна преди процедурата, за да се отворят порите на кожата се препоръчва, но не е наложително и не влиза в цената на терапията. Цена 30лв. Цена за 5 процедури = 120лв.